Torsdagkväll..

Idag var jag i väg och köpte en sele till vilda för att hon inte ska dra så jävla mycket, känns som man har tio mil armar när man kommer in och att köpa selen var de bästa jag har gjort för nu drar hon inte.. Imorron ska Vilda få en spruta så när vi ändå är hos vetrinären så ska jag väga henne och de ska bli intressant..

Sen var jag och fixade kabel till mina nya lampor som jag har fått av Ullis i försenad födelsedagspresent Tack så mycket, så nu är de lite finare här hemma, så nu är de bara resten som ska bytas ut :)

Skulle behöva ta i tu med disken oxå men de blir nog imorron om jag inte får ett ryck snart och både diskar och dammsuger ikväll, min ända granne är inte hemma så de gör inget om jag för lite väsen :).

God natt.

Torsdag..

Sitter hemma hos mamma nu och ska dricka lite kaffe sen ska jag och vickis fara till birsta och fixa lite grejer, glömde hälften när jag var där och köpte selen och korgen till vilda men de gör inte så mycket..
 

Imorron så blir de utgång och de ska bli skoj var ju ett tag sen jag var ut och festade, och de är första gången som jag och vickis ska ut och festa tillsammans. Sen är de första gången vilda ska vara bort en hel natt men de går nog bra, kommer att bli väldigt tomt i sängen bara :).

Nä nu ska jag vara social med mamma och vickis..


Ha de gott..

Tisdag

                                                                                          





                                        Dagens tanke:


 



[] 


 


Hantera alla stressiga situationer som en hund.
Om du inte kan äta det eller leka med det,


 


bara kissa på det och gå din väg.


Torsdag..

Jag har inte så mycket att skriva så därför uppdateras de inte så ofta nu.. Dagarna ser likadan ut.. 
 Blir väl bättre till helgen hoppas jag :)

Go kväll


Tisdagkväll..

Idag har jag hunnit med en massa, druckit kaffe med bror och Malin och så fick jag träffa go pojken Gustav efter att dom åkt hem så tog jag och röjde här hemma, flyttade ut en del av bokhyllan till hallen och den andra delen åkte ner i källaren när jag får pengar så ska jag köpa några hyllor så då åker nästa bokylla ut.. Är spy less på bokhyllor...

Har även hunnit tvätta, städa, diska och druckit en kopp kaffe med syster nu på kvällen och så var ju nästa go pojke Mathias med oxå, så idag har varit en kanon dag.. Vid nio blir de en promenix med vilda och sen blir de duschen..

Svar till Mikaela: är värdelös på att rita upp saker :).

Nä nu ska jag inta soffan

Go kväll

Tisdag..

Igår var de en riktig slö dag så idag blir de till att städa och tvätta skulle behöva fixa v-rummet men jag vet inte hur jag ska möblera så att de blir bra, måste nog ha någon som kommer med ideér..

Snart ska jag och Vilda ta oss en promenad nu när solen tittar fram och sen kl 15 börjar jag tvätta.. Ikväll börjar dom nya avsnitten av Navy cis så då kommer jag att sitta klistrad framför teven :).

Ha en bra dag..

Jag har blivit utmanad..

Så här kommer jag att se ut om 30 år.


.


Dom jag utmanar är :

Mikaela

Malin

Vickis

Jennie

Googla ditt/dina mellannamn på bilder och ta sedan tredje bilden.

Så kommer du se ut om 30 år....


Söndag..

Idag så tog vi oss en rejäl sovmorgon vi klev upp kvart i tolv och sen har dagen bara flutit på, skulle igentligen tvätta idag men jag flyttade fram de tills på tisdag..

Idag har jag varit ut på lite äventyr och de var skoj :). Imorron blir de en städ dag om de inte blir jobb, skulle behöva ta en riktig storstädning och jag skulle vilja möblera om mitt v-rum men jag vet inte hur så de är bara att vänta å se om de blir gjort..

Denna vecka kommer att bli en hemma vecka, ska börja träna V på att vara hemma själv.. Hon är jätte duktig för hon klarar en timme hemma själv redan nu men de är inte så ofta de händer så de behövs tränas på, min inställning är att där jag är, där är oxå hunden men jag kan ju gärna inte ta med mig henne på jobbet och de är ju inte alltid M å J kan ha henne heller som tur är finns de ju andra som ställer upp när inte dom kan :).

Nä nu ska jag slänga mig i sängen så jag orkar upp imorron..

God Natt

Lördag

Ja idag har jag varit och firat freja och de gick bara bra. Var in på affären när vi kom därifrån och handlade lite ris..
Idag är en pissdag är så jävla trött och less..

Så idag blir de att bara vara hemma och ta de lugnt..

Får se om de blir utgång i slutet av denna månad de skulle vara skit kul och omväxling skulle inte skada..


Nä nu ska jag vara social med syster yster...

Ha en bra kväll..

Fredag..

Veckan har jag spenderat inne hos U och barnen och de har varit riktigt mysigt och så har de varit en bra träning för V att de är fler som rör sig i lgh än jag så vi kom hem igår. Idag har jag och V bara tagit de lugnt och lilla syster ska komma och vara här i helgen om de blir hela helgen vet jag inte men de märks :) ..

Imorron ska vi in och fira F som fyllde två förra helgen så de ska bli gott med tårta :).

Nä nu ska jag glo på tve...

Ha de bra..


Söndag..

Idag fyller gudmors prinssesa 2 år, de känns som tiden bara flyger förbi :).

Grattis Freja.  Puss                                               






                                                        
            


Idag har Jennie varit här på besök och de är alltid trevligt, de är inte så ofta vi träffas men när vi gör de så har vi mycket att prata om så vi är inte tyst många sekunder :). Om ett tag så ska jag ner i tvättstugan tyckte inte att de var så mycket tvätt men de är mer än vad jag trodde..

Idag är de Bones och jag har världens störningar på teven och de stör mig men de är ju bättre än att inte ha någon trea alls kan ju iaf se de... 

Nä nu ska jag ta en rök..

Hej å hå

Lördag..

Idag har jag varit hem till mamma och firat Vickis som fyller 18 år idag, fick massa fika och de var gott och självklart gick de ner några koppar kaffe :) å sen en massa surr blev de.. Ikväll ska hon på sitt första krogbesök hoppas du får roligt :)


När jag kom hem så tog jag i tu med diskbänken och sen kom Mickan, Mathias, Pappa, Jimmi och Snutten hit så åt vi midda allihopa, så nu har jag till och med diskat upp middas disken :). Efter att dom gått så plockade jag undan och sen åkte dammsugaren fram så nu väntar jag på att golven ska torka..

Ikväll blir de till att bara sitta hemma alltid skit tråkigt att sitta själv en lördagkväll men de är ju sånt som händer, hör nu på radio att klockan är halv åtta så de är dags för Vilda att får sin kvälls mat och sen blir de en prommis..



  • Dammsuga & Torka golven (imorron) 
  • Diska (imorron)
  • Bädda rent i sängen
  • Släppa Vilda
  • Tvätta ( blir på Söndagkväll)

Skönt nu är nästan allt strycket..


Ha en bra kväll


Fredag..

Idag har jag inte gjort så mycket har varit till mormor och morfar så nu har hundarna fått leka av sig och de var skönt både för hundarna och oss. Vilda och Saffron tappar sina tänder så innan allt var färdigt så var Vilda full i blod så nu har hon fått duschat och de gick riktigt bra men hade helst undvikit de men jag hade inget val, så nu är hon lite blöt och de är bara att vänta en stund till innan vi kan gå och lägga oss, för matte vill inte ha en blöt hund i sängen..

Jag har oxå varit hemma hos mamma idag och hjälpt henne att färga håret och sen har M klippt mitt hår och de behövdes verkligen och de vart skit bra, tack snälla.

Nä nu ska jag ta nått att fika är hungrig och sen om ett tag blir de sängen för imorron ska vi iväg och fira Vickis som fyller år idag blir de ju...


  • Dammsuga & Torka golven (imorron) 
  • Diska (imorron)
  • Bädda rent i sängen
  • Släppa Vilda
  • Tvätta ( blir på Söndagkväll)




Grattis din lilla skit unge..


God natt..


Torsdag..

Idag så tog jag mig upp i bra tid men de var bara för att J ringde mig imorse och ingen blev gladare än jag att hon väckte mig.. Sen tog jag mig en dusch och sen tog Jag och Vilda bussen in till U och Vilda var jätte duktig och gick på bussen själv idag, förut har jag varit tvungen att bära henne på bussen :).

Så idag har de gått i många koppar kaffe och de har varit en massa surr och de är alltid lika roligt att träffa J för man får världens kram av henne.. De var självkart roligt att träffa P & D oxå, de var ju ett tag sen..

Imorron ska jag oxå upp i bra tid måste röja här hemma lite, de är ju ett tag sen så jag tror att hela släkten damm har flyttat in. Ska göra en lista över vad som ska göras imorron..

  • Dammsuga & Torka golven
  • Diska
  • Bädda rent i sängen
  • Släppa Vilda
  • Tvätta


De var nog allt kommer nog på mer imorron när jag håller på, nä nu ska Vilda ut och sen blir de sängen och har jag tur så somnar jag fort..

God Natt



Onsdag..

Idag har jag inte gjort så himla mycket bara varit, känner att jag har hamnat i en svacka där jag inte har ork eller lust att göra någonting alls är på allmänt pissigt humör, känns som att allt går emot mig, längtar till sommaren vilket jag inte brukar göra för jag tycker om vintern väldigt mycket..  Känns som om att jag och en viss person börjar glida ifrån varandra och de känns inte alls bra.

Min hund är mer vild än tam idag och börjar gå på mattes nerver, så på fredag så ska hon få leka med sin syster lös och vart de blir vet jag inte riktigt än men de kommer inte att bli hemma på området iaf.. Ska igentligen inte klaga på henne för hon är jätte duktig för att vara fyra månader och hon är helt underbar, men man måste få klaga ibland :).

Nä nu har jag inget mer att skriva..

God natt..

Tisdag..

Idag tog jag mig upp i vettig tid, har varit hem till mamma och druckit kaffe, vart även bjuden på midda gott.. Jag kom hem vid nio så då tog jag och kollade lite bloggar och väntade på att syster skulle komma så vi kunde gå en sväng och var riktigt kallt ute 17 minus brrr..

Har riktigt svårt att somnat nu på nätterna, lägger mig vid tolv men har fortfarande inte somnat vid 02-03 tiden och de är riktigt drygt för jag är skit trött när jag lägger mig och sen är man helt död på morgonen när man ska kliva upp, hoppas de vänder snart..

På lördag blir de kalas för då fyller lilla syster 18 år så de ska bli gott med fika och sen kommer hela halva släkten och de ska bli skoj de är ju inte så ofta man träffas..

Nä nu ska jag göra mig klar för sängen..


God natt..

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Malin.

Regler:
1.
Länka till den som har utmanat dig.
2. Berätta sju sanningar om dig själv.
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg.
4. Kommentera hos personerna som du utmanat.


Sju sanningar om mig:

1. Jag bor i lägenhet.
2. Jag har körkort.
3. Jag röker.
4. Jag är blyg.
5. Jag är djurägare.
6. Jag är moster/ faster.
7. Jag är född i stockholm.

Nu ska jag utmana sju stycken men i stället utmanar jag alla som läser bloggen :)


RSS 2.0