Torsdag..

Sitter och spelar på king.com och de går åt helvetet, så nu lägger jag ner innnan min dator går sönder för att jag har blivit vansinnig.. Och tar å sammanfattar lite av min vecka..

Måndag: Var in till ullis och drack massa kaffe och hade trevligt senare på kvällen när per slutat tog vi och for till Bergeforsen och släppte hundarna så dom var helt slut i tio minuter (vilda iaf). Sen kollade jag, vickis och snutten på film.

Tisdag : Tog Jag, Ullis, Vickis och Freja oss en tripp till kramfors och dollar å då passade vi även på att hälsa på ullis mamma och ulf och de var jätte trevligt fick jätte god mat och massa kaffe med gott till, nästa gång vi åker upp ska vi höra av oss några dagar innan så vi får bettans super goda kalops ( den kan man döda för). Tack så mycket för super god mat och trevligt sällskap .
På vägen hem stannade vi till och tog en rök med ullis pappa och de var roligt att träffa honom.

Onsdag : For in till ullis och spenderade dagen med henne och barnen, gick till en lekpark där Wilma och Freja lekte ett tag och sen gick vi hemöver för de var dags att fixa midda och Ullis skulle baka en kaka som hon kunde bjuda folket på. För min go gumma fyllde år grattis :). Sen åkte jag hem med vickis och när vi kom hem så tog vi oss en redig promenad med hundarna.

Torsdag : Idag tog jag sov morron och klev upp vid 12, hoppade in i duschen och sen for jag och vickis iväg på djurkompaniet, vickis klippte Saffrons klor och jag köpte en ny sele till Vilda och förhoppningsvis tuggar hon inte sönder den här. For sen hem till mamma för kaffe och massa surr, Mickan, Mathias och mickans svärmor dök upp dom oxå :). Jag och vickis har haft årets första vatten krig och de var skit skoj :). Sen for vickis och jag på öb och fyllde på shampoo och balsam och lite mer saker. Sen hem och käkade midda som idag bestod av fil och flingor då ingen av oss orkade laga mat.. Nu ska jag ta och jaga på vickis och snutten så vi tar oss ut med hundarna så vi kommer hem någon gång..

Resten av veckan vet jag inte vad som händer, de åter står att se..

Ha en trevlig kvällTorsdag..

I veckan har jag inte gjort så mycket, på tisdag var vi upp till morfar och käkade midda och träffade moster pernilla, tobbe, andre och tobbes mamma marianne. Mormor låg tyvärr och var jätte förkyld så hon var inte med tråkigt :(. Men de var jätte skoj att träffa dom från norrköping. Så framöver ska jag ta med mig fröken vik och åka ner så jag får tobbes lasang den är så himla god :)

Nu sitter jag hos ullis, jag har sovit här och sen passade jag på att låna tvättmaskinen så nu slipper jag springa i tvättstugan :). Får se vad dagen har att erbjuda :).


Nä nu ska jag gå ner och dricka en kopp kaffe med Fröken :)


Tisdag..

Just nu sitter jag på golvet i hallen med snuttens dator, freja hon står i duschen och leker, dennnis han är ute och leker med ett ett grann barn och dom har nog skoj ute.. Dennis ville oxå komma hit och sova över och självklart får han de, han får komma precis när han vill om jag inte planerat något som han inte kan följa med på.. Tycker att de är jätte roligt att han vill vara här, så ikväll när freja lagt sig och dennis kommit in blir de mys med nått gott framför tven.. Antar att de blir att spela lite wiii :).

Som tur är ska snutten vara hemma så när freja somnat så ska jag ta Vilda på en liten prommis så hon får röra sina lurviga lite :).

Tycker att Mathias och freja har blivit jätte rolig dom surrar och meningar sätter dom ihop det är den här tiden jag längtat efter sen dom föddes, tycker att små bäbisar är skit tråkig de ända dom gör är sover, skriker, skiter och äter. Men nu kan man hitta på saker med dom :)

Nä nu ska jag skrubba ren lilla prinsessan :).


Bjuder på lite kort
Ha tyvärr inget på Dennis men de ska ordnas senare :)

Hej hopp..

Söndag..

Helgen har varit bara bra, haft sov morgon hela helgen och de har varit skönt på ett sätt men jobbigt på ett har sovit bort halva dagarna så allt har blivit förskjutet. När jag var 20 så sket jag full ständigt att halva dagen hade gått men nu får jag nästan panik hatar de verkligen...

I veckan ska jag ta och "kidnappa" min guddotter de var ett tag sen hon var här och myste så mu är de dags för mys med min prinsessa, så nu ska hon få vara här minst en dag men känner jag mig själv så blir de två, och Ullis de är ingen mening att du försöker komma hit och hämta henne tidigare heller för jag låser dörren så du inte tar dig in :).

Bjuder på lite bilder på gudmors lilla älskling :) Första kortet jag fick på henne.. Go gumman :)


 Här myser vi på sporthallsbadet :) Här var både hon och Jenk hos mig i vintras och myste..


Ha de bra  så hörs vi..

Måste man har rubrik?

Idag (fredag) så har ullis varit här och de har blivit massa surr och 17 liter kaffe.. Har även tvättat och fixat här hemma sen blev de midda och efter middan så la jag slinger i ullis hår första omgången tog inte så iväg och köpte en annan och den här gånge med sling hetta och de gick typ 20 gånger lättare än första gången utan sling hetta..

Nu sitter jag här och snart blir de sängen, vad som händer imorron vet jag inte men jag vill göra nått kul, men vad är kul i denna stad????

Tänkte bjuda på några bilder på sexbomben :).

De var allt för denna gång :)

                                                               
                                                         
                                                       God Natt


Torsdag..

Nu tycker Ullis att de är god tid att jag uppdaterar så här kommer några rader..

Jag lever och mår bara bra, jag och snutten har nu flyttat till trean och jag trivs kanon bra och de är skönt att man har sällskap :).

Vilda är nu nio månader och full i liv och har fulla öronen med majskolvar, bomull och gelehallon alltså hon hör bara de hon själv vill höra..

Nä nu ska jag kolla bloggar och sen sova..

God Natt

RSS 2.0