Tisdag..

Började fredagen med att försova mig vaknade halv tio och jag börjar halv nio var klar på en kvart men att åka buss och försova sig är ingen bra grej, var klar kvart i tio men var inte på jobbet förrän halv elva drygt värre..

Lördagen var jag inne hos Ullis & Per, å vi var iväg och spelade mini golf å de var skoj, sen var vi ut till bergeforsen en sväng och hälsade på min moster och fixade lite annat..

Söndagen så kom Ullis och Per å alla barn hit och var här å de var riktigt trevligt och jag slog på stort och bjöd på midda och sen bakade jag en kaka, var tvungen att använda upp äggen..

Igår efter jobbet så gick jag upp till Ullis och träffade Freja, ända dagen på hela veckan de funkade för oss alla, idag och imorron är dom i stockholm och på torsdag åker jag till Stockholm..

Imorron så ska jag städa och tvätta och ta i tu med tippens päls, hatar verkligen sommaren för hans päls blir vidrig att ta hand om, massor med tovor och ändå har jag klippt ner honom för att han ska slippa ha massa tovor men men de är bara att ta dom eftersom de finns inte så mycket att göra..

Nu ska jag kolla på tven..


Go kväll


Onsdag i tio minuter till..

Idag känner jag mig bättre i förkylningen så imorron blir de jobb för hela slanten och de ska bli skönt med tanke på att de är bara typ två veckor kvar och jag har inte fått något annat jobb i sommar än så länge men de hinner förändras :)

Imorron efter jobbet så ska jag i väg och fixa en sak och de ska bli så himla roligt ( är glad för eran skull :). )

Nu är de klart jag drar till Stockholm över midsommar och ska festa och umgås och de ska bli så himla roligt och de ska bli så himla skönt med miljöombyte för jag behöver verkligen de, går runt med en oroskänsla i hela kroppen och mår små illa hela tiden och har svårt att sova men de släpper snart och allt blir bra :).

Vilda kommer att vara hemma med Mamma och Janne när jag åker, så man får vara lite "hundledig" ska bli skönt men de kommer att kännas konstigt eftersom att hon är där jag är till 90%..

Tänkte lägga ut några bilder på vildas sov stil :)


Nä nu ska jag sova..

God natt

Måndag..

Idag blev de inget jobb, har åkt på en dunder förkylning så jag känner mig överkörd av tåget..

Har haft en super mysig helg med dennis, vi har bara varit och myst på och sena kvällar har de blivit men som tur är sover dennis länge på morron..

Som de ser ut nu så drar jag till stockholm i midsommar och de ska bli himla roligt och de ska bli riktigt skönt att lämna denna lilla håla några dagar.. Händer ganska mycket runt om kring men de är inget jag kommer att skriva om här..

Vet bara att man ställer upp på sina nära och kära när man kommer till en sådan här situation mer tänker jag inte skriva..


Nä nu ska jag gå ut och röka..

God natt på er..


Fredag.

Nu är de en vecka sen man skrev, men är fortfarande skit trött när jag kommer hem från jobbet så jag ska sammanfatta lite om vad som har hänt i veckan..

Måndag : Var jag in till familjen Vik/ Woxlin/ Häggkvist och hälsade på och de var trevlig som alltid :)
Tisdag: Ullis passade vilda medans jag jobbade så jag lämande dit henne innan jobbet och sen hämtade jag henne och jag fick med mig go Dennis hem så vi myste på och sen blev Dennis kvar så jag skjusade honom på skolan på onsdag morron..
Onsdag: Då var jag bara hemma och tog de lungt och sov lite granna och sen var jag självklart ute på promis med min lilla Vilda..
Torsdag: Jag och vickis tog oss en promenad med hundarna och efter prommisen for vi på ica och sen får jag in till ullis och umgicks med min guddotter, självklart resten av familjen oxå å de är så mysigt :)
Fredag: Jobbade först och efter jobbet for jag och vickis upp till mormor och morfar så hundarna fick härja av sig lite granna sen var  bar de av hem för att städa och diska så och de vart en riktig storstädning då jag tog mig an badrummet som inte var städa ordentligt på ett tag och de behövdes kan jag lova (dammsuger och torkar alltid av). Sen fick jag fin främmande av familjen från skönsberg dom var hit och lämnade av dennis som ska vara här i helgen  och de ska bli så mysigt..  Nu i kväll har vi druckit glassdrink med jordgubbar och sen vart de en sväng med Vilda..

Tack till mamma, janne och ullis som har hjälpt mig med  min lilla älskling--
Nä nu är de sängen som gäller God natt på er

RSS 2.0