Helgen

Fredag var bara lugn och i lördags kollade jag på csi och sen gick jag bort till snutten och vi spelade wii typ hela natten och de var skit skoj, kom hem vid halv fem på morron (nya tiden) sen sov jag ett tag.. Sen vid två hade dom fortfarande inte hört av sig så då tog jag och mathias oss en promenad bort och väckte dom :) alltid lika roligt att väcka folk..


Idag har jag inte gjort så mycket mer än hört när dom renoverat lägenheter här i trappen och de låter inte lite kan jag säga... Sen när jag skulle ut med vilda så hade dom parkerat en lastbil så när dörren att jag och vilda var tvungen att kliva på bakgavellyften och de stör mig, dom hade kunnat parkera så att man slapp klättra över och sen tyckte vilda att de var skit läskigt så jag var tvungen att bära henne in och ut..

Tycker igentligen att vi som bor på denna byggplats och blir störd inte bara på veckorna men oxå helgerna ska få sänkt hyra några månader, de är ju skit bra att dom renoverar och fixar till men de är jävligt störade att aldrig få ha lugn och ro...

Näpp nu ska jag göra lite nytta..

Fredag..

Igår låg jag hela dagen då magen inte alls ville vara med, så jag fick ringa mamma vid 11 så hon kunde komma och gå ut med vilda för jag vågade inte lämna lgh och sen var vickis hit och var ut med henne och igår kväll så tog mickan henne på en promenad Tack så mycket allihop.. Men de var nog inte magsjuk för de försvann lika snabbt som de kommit så jag tror att de har med min envisa förkylning att göra..

Så idag har jag tagit tag i städningen så nu är de klart ska snart fixa kattlådan och sen blir de en lång och efter längtade dusch.. Ikväll blir de att bara vara hemma tar de säkra före de osäkra och isolerar mej en dag till..

Nä nu ska jag fortsätta ha en bra dag..

Måndag..

Har inte gjort så mycket idag, har åkt på förkylning igen så jag orkar inte så mycket, hoppas att jag blir bättre snart..

Har inte så mycket mer att skriva men jag lägger upp några bilder från helgen...



















Ha en bra kväll..


Lördag..

Idag så har jag inte gjort så mycket mer än bara varit, Hampus kom vid två tiden och sen tog vi oss en promenad till maxi och H var jätte duktig och gick hela vägen dit.. Men vi tog bussen hem för de var så himla slaskigt och de var svårt för mickan att köra vagnen på vissa ställen, när vi kom hem så var de middas dags och idag blev de pannkaka och efter middan gick vi ut..

När vi kom in så blev de ett bad för H och M och sen när dom hade gått hem så blev de lite lördags mys i soffan för H medans jag tog och dammsög av och torkade golven igen hatar verkligen den här årstiden för de spelar ingen roll hur man gör så har man ungefär tio ton grus runt golven och jag bara hatar när de fastnar grus under fötterna när man är barfota inne, när jag var klar så gjorde jag H sällskap i soffan och nu sussar han gott..

Har tagit lite kort idag på grabbarna men dom kommer ut någon annan dag för nu orkar jag inte..

Ha en fortsatt bra kväll..

God natt

Fredag

Idag har jag bara tagit de lung och inte gjort så mycket.. Har ätit tacos med Vickis och Snutten.. I onsdags tog vi några kort på vilda och saffron som vi skickade ner till deras uppfödare så jag tänkte lägga upp dom här på bloggen..

   

 
Saffron tror att hon är en katt..




Saffron myser med matte som har varit borta i evigheter..


            Saffron     Vilda                


Vilda


Nu ska jag ut i stormen med min hund som är vildare än tam just nu..

Go Kväll

Torsdag..

Igår var jag alldeles för trött för att uppdatera.. Igår när jag slutade så tog vi oss en promenad till timrå och träffade mamma å janne som  kommit hem från tenneriffa.. Fick ett jätte snyggt armband med döskallar på och ett halsband..

Idag har jag oxå jobbat och de har gått bara bra, sen när jag kom hem så var de tvättstugan som gällde och mellan tvättstugan har jag dammsugit och ska snart torka golven....


Grattis Vickis till körkortet :)

Nä nu ska jag fortsätta att slita och sen blir de teven..


Go kväll


Tisdag..

Har jobbat idag och de har gått bara bra, blev jobb imorron med 6-13 kommer att vara riktigt trött imorron.. Så nu ska jag gå ut med Vilda och sen blir de en snabb dusch å sen sängen..

Nu har mamma å janne landat i svergie och är på väg hem, så nu blir de mindre strul med hundvakt till vilda när jag ska jobba, som tur är så har man dom som ställer upp  och är änglar när man behöver de...


Så ett stort tack till Ullis och Per som hade Vilda förra veckan när jag jobbade och var i väg och klippte mig uppskattas verkligen..

Nä nu ska jag ut i stormen...


God natt..

Måndag..

Idag när jag skulle in till ullis fick jag och vilda sällskap av mickan och matihas, mickan skulle in på kursen så jag tog med mig mathias till ullis.. De vart några liter kaffe och en massa surr :). Sen blev vilda kvar och jag for hem, de var meningen att jag skulle diska och dammsuga men de blev inget av med de..

Nu ska jag snart hoppa i sängen för imorron blir de en tidig dag börjar jobba kl åtta så jag måste kliva upp sex för att jag ska hinna i tid till jobbet..


God natt

15/3

Nu är jag sur, de är inte bones ikväll....................................


Helgen..

Har de bara varit lugnt, igår kollade vi på Wallander på teve 4+ som alltid.Igår dammsög jag och torkade golven och de märks fan inte idag, bilr så jävla pissless, men de är bara att dra fram dammsugaren imorron för idag orkar jag inte.. Och idag har jag tvättat med mickan så nu är tvätten borta och de är riktigt skönt..

I vecka ska jag jobba på tisdag vad jag vet nu, hoppas att de blir fler dagar så man överlever..  Sen tänkte jag att de är dax att rensa skåp och ställa i ordning för typ alla skåp ser ut som de gått en tornado igen dom :)

Nä nu ska jag vänta på att mamma å janne kommer ut på msn och sen klockan 20 är de bones och de ska jag bara se och så måste jag försöka hitta på nått att äta börjar bli väldigt hungrig..

Ha en bra kväll


Denna vecka..

I veckan har jag varit inne hos Ullis och Per, dom har varit snäll och passat Vilda medans jag har jobbat Tack så himla mycket. I vanliga fall är Vilda med mamma och Janne men dom pisspottorna är ju i tenneriffa och har de skönt.

Ullis och Per har ju just flyttat så dom har inte fått in sitt internet så därför har jag inte uppdaterat nått och nästa vecka så åker jag dit på måndag och kommer nog hem på tisdag kväll för jag ska jobba på Tisdag.. De blir bara en kort uppdatering och sen ska jag på affären och köpa nått att äta..


Sen så tycker jag inte om att få anonyma kommentarer, så kommer de anonyma kommentarer hädan efter så blir dom inte ut lagd på bloggen...


Ha en bra kväll...

Jag har gjort testet.. Hur ond är du?

                   Du är 20% ond!
                          





            Du är en aningen ond, fast i smyg!



             Ett test från testportalen.se



Konsitiga samtalsämnen

Igår när jag och vickis stod och diskuterade vilken sko man prövar först, höger eller vänster och om de hänger ihop med vilken hand man anväder så tyckte jag att de har nog inget med saken att göra så kommer snutten helt plötsligt in på sin snopp och menar på att den skulle isåfall vara större på höger eftersom att han är höger hänt. Själv tror jag inte att de har med saken att göra.. Och idag fick vi de bekräftat att hans snopp är större på höger än på vänster sida.. hahahaha..Vi hade iaf väldigt roligt åt honom och till saken är att alla var väldigt trötta igår...

Veckan har flytit på och vi spenderar våran tid till att umgås men vi är inte så sociala iaf för vi sitter vid varsin dator och spelar spel..

Var till moster på hennes jobb igår och fixade min nagel som gått av och kom därifrån med två döskallar på naglarna :). På onsdag ska jag iväg och klippa mig, fick de av moster med fam i förtidig födelsedagspresent och de uppskattat väldigt mycket.. Tack så mycket.

Nä nu ska jag fortsätta med mitt spel :)

Ha en trevlig kväll

Onsdag..

Skulle ha jobbat idag men vid halv nio kommer vickis in med telefon när jag står i duschen och då är de stället som jag skulle jobba på som berättar att dom inte har några barn för dom är hemma med magsjuka så dom har inget jobb till mig, tråkigt men är ganska glad att jag slipper bacillerna för magsjuka är de sista jag vill ha..

Så nu sitter jag här och funderar på om jag ska släpa med mig vickis och hundrana till affären behöver köpa cola och nått till middan..


Ha en bra dag..

Tisdag..

Helgen har varit kanon bra och vi hade skit roligt när vi var ut.. Sen har de inte hänt så mycket..
Imorron blir de jobb och de ska bli roligt att komma på ett nytt ställe, lite nervöst bara tycker igentligen inte om att träffa nya människor men ibland måste man så de kommer nog att gå bra..

Idag har Malin och fasters go kille varit och hälsat på och nu väntar jag på att min lilla lilla syster ska höra av sig så jag vet när hon kommer för de är hon som ska vara med Vilda medans jag jobbar imorron..

Nä nu ska jag ta och titta vidare..

Ha de bra

1/3-09

Jag fick den här första gången för flera år sen och den bara fastnade så nu har jag fått den några gånger så nu tänkte jag lägga ut den här på bloggen..



En dag när jag var ny på high school
såg jag en kille från min
klass, som var på väg hem från skolan.
Hans namn var Kyle.

Det såg ut som om han bar på alla
sina böcker.

Jag tänkte: Varför skulle någon bära
 hem alla sina böcker på en
fredag?

Han måste vara knäpp'.

Jag hade planerat ett riktigt bra
veckoslut (fest och en
fotbollsmatch med mina vänner i
morgon eftermiddag) så jag ryckte
på axlarna och gick vidare.

När jag gick där såg jag ett gäng
 ungar springa emot honom.

De sprang rakt på honom, slog alla
böckerna ur hans grepp och satte
krokben så han landade i gruset.

Hans glasögon flög iväg, och jag såg
dem landa på gräset ungefär
2 meter ifrån honom. Han tittade upp
och jag såg fruktansvärd sorg i
hans ögon.
Mitt hjärta blödde, så jag joggade över
 till honom när han kravlade
runt och letade efter sina glasögon
och jag såg att han grät.

När jag gav honom glasögonen sa jag:
 'De där killarna är töntar, de
skulle ha en omgång'.

Han tittade på mig och sa: 'Tack så
mycket'. Han log med hela
ansiktet, ett leende som visade
verklig tacksamhet. Jag hjälpte
honom plocka upp böckerna och
frågade honom var han bodde.

Det visade sig att han bodde nära mig,
 så jag frågade honom varför
jag inte hade sett honom förut.

Han sa att han hade gått i privatskola
tills nu.

Vi pratade hela vägen hem och jag
bar några av hans böcker.

Han visade sig vara en riktigt reko kille.

Jag frågade honom om han ville spela
 fotboll med mina vänner.

Han sa ja.

Vi träffades hela veckoslutet och ju
mer jag lärde känna Kyle, desto
mer tyckte jag om honom, och mina
vänner tyckte likadant.

Det blev måndagsmorgon och där gick
 Kyle med sin jättehög med böcker
igen.

Jag stoppade honom och sa: 'Gissa
om du kommer att bygga feta
muskler om du ska bära den högen
varenda dag'.

Han bara skrattade och gav mig halva
 högen.

Under de följande fyra åren blev Kyle
 och jag allra bästa vänner.

När vi skulle sluta high school började
 vi planera för college.
Kyle bestämde sig för att läsa på
Georgetown och jag skulle till
Duke.
Jag visste att vi alltid skulle förbli bästa
vänner, så avståndet
skulle inte bli något problem.

Han skulle bli läkare och jag skulle till
handelsskolan och där jag
hade fått ett fotbollsstipendium.

Kyle hade blivit utsedd till att hålla
avskedstalet från vår klass.

Jag retades med honom hela tiden
 och kallade honom plugghäst.
Han måste förbereda talet på
examensdagen.

Jag var glad att det inte var jag som
skulle stå där uppe och hålla tal.

På examensdagen såg jag Kyle.

Han såg verkligen bra ut.

Han var en sån kille som verkligen
hade hittat sig själv under high
school tiden.

Han hade mognat i kroppen och
klädde verkligen i glasögon. Han
träffade fler tjejer än jag och alla
tjejerna älskade honom verkligen.

Jodå, det fanns dagar när jag var
avundsjuk.

I dag var en av de dagarna.

Jag kunde se att han var nervös för
talet han skulle hålla. Så jag
klappade till honom på ryggen och sa:
'Hej snygging, du kommer att
göra bra ifrån dig!'

Han tittade på mig med det där riktigt
 tacksamma uttrycket och log.
'Tack', sa han.

När han började, harklade han sig
först och började sen prata..

'Examen är ett tillfälle att tacka alla
som hjälpt dig att ta dig
igenom de jobbiga åren. Dina föräldrar,
 dina lärare, dina syskon,
kanske en tränare. Men mest av allt
 dina vänner.

Jag står här för att tala om för er
 allihop att detta att vara vän
med någon är den finaste gåva du
 kan ge någon.  
Jag ska berätta en historia'

Jag kunde knappt tro mina öron när
han berättade historien om den
första dagen, då när vi träffades.

Han hade planerat att ta sitt liv på
veckoslutet.

Han berättade hur han hade städat ut
sitt skåp i skolan, så hans
mamma skulle slippa göra det senare,
och bar på alla sina grejor
på väg hem.

Han tittade rakt på mig och gav mig
ett litet leende. 'Som tur var,
räddades jag. Min vän räddade mig
från att göra det outsägbara'.

Jag hörde hela folkmassan dra efter
 andan, när den här vackre,
populäre pojken berättade om sitt
mest sårbara ögonblick.

Jag såg hans mamma och pappa
 titta på mig och le samma tacksamma
leende.
Inte förrän då hade jag förstått djupet
av innebörden i det
leendet.

Underskatta aldrig kraften i det du gör.
Med en liten gest kan du
ändra en människas liv.

Till det bättre eller till det sämre. 




RSS 2.0