Fredag..

Nu har man gjort helg så nu ska jag göra ordning lite kaffe och sen sätta mig på balkongen och bara vara ska städa och diska senare när de blir svalare för just nu håller jag på att flyta bort..

Har varit så trött den här veckan när jag kommit hem så jag har inte orkat göra många knop, har oftast lagt mig och sovit i två timmar nar jag kommit hem..

Har fått lånat Vickis bil nästan hela veckan och de har varit så skönt för jag har inte behövt klivit upp så himla tidigt, Tack Vickis och sen tack till Mickan, Mamma och Janne som har passat Vilda medans jag har jobbat..

I onsdags så var Ullis hit och de var väldigt trevligt, så tack för besöket..

I helgen blir de till att ta de lugnt och bara vara..

Hej hopp..

Måndag..

Igår så tog jag och vilda oss en promenad och efter de så åkte vi in till ullis och hälsade på och de var jätte trevligt, vart en massa kaffe och midda där å kaffe igen :). Sen så gick vi ut med freja och då passade vi på att ta oss en promenad och de vart en halv lång en och freja hon bara gick och gick hon är väldigt duktig på att gå för att vara liten :). Sen när jag kom hem så fick vilda mat och sen en en kort prommis å sen blev de sängen, hade svårt att somna fast jag var trött..

Idag har jag jobbat och när jag kom hem så satte jag mej vid datorn en stund sen tog jag oh duschade vilda och vattnet var så smutsigt, fast de inte är mer än 3 månader sen hon duschade (jag vet att man inte ska duscha dom för ofta). Så nu har jag kollat reklamen och pratat med mickan i telefon. Så nu funderar jag på om man ska lägga sig framför tven eller om man ska lägga sig i sängen en stund och vila..

Ha en fortsatt bra dag..

23/6-09

Nu är de ett tag sen jag bloggade sist men har inte haft ork eller lust att blogga men nu ska jag försöka att uppdatera lite oftare..

På nya stället trivs jag jätte bra men de är synd att de bara är 50% och jag skulle vilja jobba 100%  men de är bättre än ingentig så jag fortsätter att söka 100%  jobb..

Nu har jag börjat funder igen på om jag ska ta och flytta söder ut, de är inte längre än att man kan flytta hem igen om man inte trivs där nere och de skulle nog vara skönt med en förändring. Har börjat känna mig så enormt rastlös igen och då behövs de en förändring men jag är väldigt kluven på hur jag ska göra, har typ hela mitt liv här upp och nästan alla som betyder nått bor här uppe.. Men samtidigt är de inte längre än att man kan åka hem och hälsa på.. Jaja funderingarna kommer att fortsätta ett tag till innan jag tar ett beslut, älskar att fundera på saker ordentligt innan jag bestämmer mig om så här stora saker..

Helgen har varit lång jobbade sista dagen i onsdags så de har varit skönt att vara lång ledig men de kommer att bli jobbig att kliva upp på måndag men de löser sig då de :). Idag har jag städat och de var väl behövligt. Ikväll blir de bilträff i birsta och de ska bli roligt att se lite andra människor..

Nä nu ska jag ta och spela lite men vi hörs ;)

RSS 2.0