Less

Just nu är jag fan less på allt skulle vilja försvinna bort från verkligheten bara i några dagar.. Men men bara att spotta i nävarna och ta nya tag...

19/1-10

Allt bara snurrar runt och precis när allt börjat lugna sig och man har börjat landa så tar de fart igen, skulle bara vilja dra täcket överhuvudet och sova ett år eller två men de funkar ju inte..

Känner att jag har en förkylning som är på väg att bryta ut, så man lär ju vara dö förkyld i slutet på månaden bara för att man ska flytta :(. Men men bara att rycka upp sig för inte blir man bättre av att gå runt och gnälla å deppa ner sig, bara att ta nya tag, vilket man börjar bli van vid nu, för varför ska livet vara lätt för en gångs skull?

Ha en bra fortsatt kväll..

11/1-10

Vad konstigt de känns att skriva 10 istället för 09 :).

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, vad livet skulle vara tråkigt om man inte hade musik, jag skulle nog dö alltså :).

Har haft en super mysig helg med Dennis och Freja, har varit ute och lek å så, freja har lek/bråka med mathias hela helgen så de har varit jätte härligt.. På kvällarna har jag och Dennis myst med godis och film och spel..

Kom just på att jag måste ringa vårdcentralen och beställa tid för nya prover, dom senaste veckorna har jag mått riktigt bra och de var länge sen, bara att hoppas på att proverna ser bra ut nu..

De var allt för denna gång

Ha en bra kväll..


RSS 2.0