30/11 - 09

Sen sist jag skrev så har jag hunnit klippt mig och de fick jag av min moster och morbror och de uppskattar jag väldigt mycket TACK..  Har även färgat håret och efter två omgångar så syns de..

Sen har de varit mycket tankar och funderingar om de som händer runt omkring vissa i familjen men de är inget jag kommer att skriva om här.

Sen förra torsdagen fick gudmors go tjej åka på sjukan och ligga där, så då tog jag mina grejer och for in till skönsberg och kom hem igår och jag måste säga att de är väldigt tråkigt att bo själv, är inne i en period nu då jag vill ha folk runt omkring mig hela tiden, så då är de skönt att jag kan åka in dit..

Har inte så mycket mer att skriva så jag slänger in lite bilder :)


              

Klart att jag måste ha en kudde i korgen :)

                           

Go ungarna mina <3 och halva mickan som ser full ut ;)

                

Man måste koncentrera sig när man bakar :)

       

haha, den här gången fick jag ett kort på dig :)Mosters <3Go Jennifer <3

          

Äntligen fick jag ett bra kort på Dennis <3Jag & Freja <3

Nu ska jag kolla fb och sen blir de sängen..

God natt

Söndag i några minuter till :)

Igår (lör) så åkte Jag, Mickan och Mathias in till skönsberg för att baka pepparkakor å de var trevlig visserligen så hade Freja å Mathias inte nått längre intresse men dom bakade iaf :). Bilder från baket kommer en annan dag :).

Jag sov över i skönsberg eftersom att vi hade bestämt för ett tag sen att vi skulle gå på skyltsöndagen här i skönsberg och vi var ett helt gäng som gick, gänget bestod av

Jeanette, Erica, Ronja

Ullis, Per, Dennis,Jennifer, Freja, Annika

Jag, Mickan, Mathias, Karin

Go Mia, Matte Mikaela, Felicia.


Hann aldrig säga hejdå till Mickan, Karin & Mathias, för jag stod och skulle ta kort på Felicia när dom gick men jag pratade med Mickan senare. Efter ett tag så blev de kallt eftersom att de regnade så då gick vi hem och fixade lite och sen gick vi in till Go mia å där satt några av dom som gått på skyltsöndagen så de blev lite kort knäppta så jag tänkte lägga ut några :).

Har haft en super mysig söndag tack allihopa som var med :)Hela tjejligan :)Jag & Erica


Nu säger jag God Natt Världen..


Tisdag..

Idag liftede jag med Mamma å Janne in till Ullis, när jag kom dit var vi en en snabb sväng till Mia, sen gick vi in till Ullis och hon hoppade in i duschen efter en stund gick vi in till Mia och fick världens godaste lunch. Efter lunchen så blev de kaffe och film, alltså har haft en jätte mysig dag idag så tack Ullis, Mia å Linn för trevligt sällskap idag och de måste vi göra om snart igen :).

Har börjat fundera på om man ska töma lägenheten så man bara kan dra när läget ges men då kommer vi till nästa grej, vart ska jag bo tills jag kan flytta? Men som de ser ut nu så kommer jag nog att flytta ner innan feb, de ska bli spännande men samtidigt så kommer alla funderingar om jag kommer att klara av att bo där nere men samtidigt är de inte värre än att man kan flytta tillbaka om man inte trivs, då har man ju iaf prövat..

Vem vet man kanske blir en riktig 08 ;). Är ju faktist född där nere men vi flyttade hem när jag var 1,5-2 år så de var ju inte så länge jag bodde där nere :).


Nä nu ska jag ta å glo på tven och sen blir de sängen..

God natt världen

Piss väder

Har nyss kommit hem frå mamma å Janne var dit å drack kaffe efter att jag klippt mig.. Är skit nöjd med mitt hår och hädan efter kan jag lämna snoddarna hemma :)

Har haft en jätte trevlig helg, så tack för de trevliga sällskapet i helgen Ullis, Per å Mia.

Nu ska jag springa ut med hunden och sen ska jag slappa framför tven..

Imorron blir de nog Skönsberg och en massa kaffe å surr..

Ha en trevlig kväll allihopa

Ja så kan de vara..

Sitter hos Ullis och surfar runt här medans hon byter gardiner och plockar lite.

Blir lite förvånad över en viss människa som går ut och säger att den är rak och ärlig men i stället för att ta reda på fakta å ifråga sätta mig vart jag står i de hela, så bryter man bara, enligt min åsikt gör man inte de om man är rak och ärlig... De är så man förlorar bekantskaper..


Nä nu blir de kaffe och surr med goa människor..

Ha de bra..

RSS 2.0