Den stora frågan är, är de kamphundar eller kampägare???Blir som jag skriveit förut riktigt irriterad på dessa fördomar mot "kamphundar" de är fortfarande inte hunden som är felande från första början de är ÄGAREN som uppfostrar hunden fel.. Så ta och förbjud felande hundägare istället för raser.. Alla hundar kan bli kamphundar oavsett ras de är bara att träna hunden på FEL sett..

De går att rösta på om man tycker att man ska förbjuda "kamphundar" på : http://www.tv4.se/1.1835854/2010/09/29/debatt_om_kamphundar_bor_de_forbjudas

Tänkte bjuda på några bilder, när kamphunden träffar sin bästa kompis som hon inte träffat på en vecka :)Att vilda och freja spenderar tid tillsammans på golvet är väldigt vanligt å vilda ser sin chans och få pussa på en av sina älsklingar :)Detta är kärlek <3.

Nu säger jag god natt, ska ta och göra min kamphund sällskap i sängen ;), för ikväll gör vi ett undantag och hon får sova med matte i sängen :)


Länge sen jag skrev sist..

Men har inte haft någon ork att skriva här överhuvudtaget men tänkte försöka att börja skriva igen. De har hänt mycket sen sist jag skrev men de är inget jag orkar skriva här.

Har börjat kurs genom arbetsförmedlingen tycker väl inte att den ger så himla mycket men de är skönt att ta sig iväg och träffa människor vissa dagar :).

Har även börjat söka jobb i Stockholm så nu är de på gång igen, känns som om jag kvävs i här i Sundsvall och att de behövs en enorm förändring för att livet ska gå framåt och de är nått jag ser framemot. Känner mig mer mogen den här gången att flytta men vi får se vad livet har att erbjuda, kanske blir kvar oxå de vet man aldrig :).
Nu ska jag glo på tven tills Lilla syster <3 slutat jobba óch sen blir de lite äventyr med henne innan sängen kallar.

God Natt

RSS 2.0