Länge sen..

Förra söndagen var Kim, Meta, Ullis och Per hit + alla barn mickan å mathias å vickis var oxå här. Alltid lika roligt att träffa Kim å Meta å alla barn de är inte så ofta.. Barnen härjade och hade roligt..

Idag har det varit kalas för Mathias å han fick många roliga leksaker :). Annars går livet sakta men säkert framåt.. Imorron åker Mamma å Janne till umeå och på Måndag blir de opration för Janne, skönt att de äntligen händer något och sen är de bara att hålla alla tummar att de får vara lugnt ett tag..

Åt midda med Moster, Vickis, Kimmen och Emma idag, Tacos gott.. 


Bjuder på en bild på Mathias efter att han däckat på golvet efter all lek förra Söndagen..


Ha en bra lördags kväll..
Torsdag..

Snart har hela veckan gått och de är helg igen.. De har inte hänt nått speciellt i veckan och mitt humör går som en berg och dalbana just nu, drygt värre men de blir snart bättre..

Sitter och väntar på att vickis ska komma så ska vi ta oss en promenad på affären, medans jag väntar ska jag nog byta gardiner i sovrummet och plocka ur data bordet..

Ha de bra

Ett tag sen

Sitter hos Ullis och lyssnar på när Vickis och Ullis surrar för fulla muggar.. Livet leker och imorron blir de party, ska ner till hudik på crusing och vilda ska få umgås med ullis och per, och de ska bli roligt.. Tack snälla Ullis och Per för att vilda få vara med er :).Just nu är de dåligt med jobb så nu har jag börjat fundera på vad man ska göra och vad jag skulle kunna tänka mig att jobba med, men de är svårt så nästa gång jag ska på af så ska jag prata med min handläggare..Ska börja blogga lite oftare men jag lovar inte att de blir varje dag men oftare än vad jag gjort :)

 

Nu ska jag ta och dricka kaffe med ullis och äta bullar :)

 

Hej hopp gummi snopp

 

 


RSS 2.0